ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA: Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku

2013-01-15 0852
Art. czytany: 2275 razy

Olecko, dnia 11 stycznia 2013 r.

Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych
ul. Gołdapska 29
19-400 Olecko
NIP 847-10-22-703
tel. 87 520-22-51

Dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku przy ul. Gołdapskiej 27”

1. ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY.
W wyniku rozstrzygnięcia postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku przy ul. Gołdapskiej 27”, zawiadamiam o wyborze oferty najkorzystniejszej złożonej przez:
FRANKO DYSTRYBUCJA sp. z o. o.
Al. 1000 – lecia P.P. 4
15-111 Białystok
Cena oferty wynosi 48.495,74 złotych brutto (po poprawieniu omyłki rachunkowej).

Uzasadnienie – złożona w przedmiotowym postępowaniu oferta spełnia wszystkie warunki postawione przez zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz uzyskała najwyższą ilość punktów spośród niepodlegających odrzuceniu ofert.

W związku z powyższym podpisanie umowy nastąpi w dniu 15.01.2013 r. w siedzibie Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych, ul. Gołdapska 29, 19-400 Olecko, o godz. 1030.


2. INFORMACJA O OFERTACH ODRZUCONYCH.
Zamawiający nie odrzucił oferty.

3. INFORMACJA O WYKONAWCACH WYKLUCZONYCH.
Brak wykonawców wykluczonych

4. NAZWY I ADRESY WYKONAWCÓW, KTÓRZY ZŁOŻYLI OFERTY WRAZ
Z PRZYZNANĄ PUNKTACJĄ.

L.p.
Nazwa (firma) i adres wykonawcy
Cena
Liczba
punktów
1
FRANKO DYSTRYBUCJA sp. z o. o.
Al. 1000 – lecia P.P. 4
15-111 Białystok
48.495,74
(po poprawieniu omyłki rachunkowej)
100,00

5. TERMIN, PO UPŁYWIE KTÓREGO MOŻE BYĆ ZAWARTA UMOWA.
14.01.2013 r. – art. 94 ust. 2 pkt. 1a Ustawy PZP
6. INFORMACJA DODATKOWA


Dokonano poprawy omyłki rachunkowej polegającej na skreśleniu kwoty brutto
w poz. 15 – szynka z kurcząt - wpisanej 1520,77 zł, bo prawidłowa kwota powinna być 183,12 zł brutto

tak jest: 16 kg x 10,90 zł netto x 5%VAT = 1520,77 zł brutto
powinno być: 16 kg x 10,90 zł netto x 5%VAT =183,12 zł brutto


W związku z powyższym poprawiono łączną wartość oferty z kwoty 49.833,39 zł brutto na kwotę 48.495,74 zł brutto.


Beata Urszula Stypułkowska
Dyrektor
Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku