ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA: Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku 2013-01-15 0852 Art. czytany: 2578 razy Olecko, dnia 11 stycznia 2013 r. Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych ul. Gołdapska 29 19-400 Olecko NIP 847-10-22-703 tel. 87 520-22-51 Dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku przy ul. Gołdapskiej 27” 1. ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY. W wyniku rozstrzygnięcia postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku przy ul. Gołdapskiej 27”, zawiadamiam o wyborze oferty najkorzystniejszej złożonej przez: FRANKO DYSTRYBUCJA sp. z o. o. Al. 1000 – lecia P.P. 4 15-111 Białystok Cena oferty wynosi 48.495,74 złotych brutto (po poprawieniu omyłki rachunkowej). Uzasadnienie – złożona w przedmiotowym postępowaniu oferta spełnia wszystkie warunki postawione przez zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz uzyskała najwyższą ilość punktów spośród niepodlegających odrzuceniu ofert. W związku z powyższym podpisanie umowy nastąpi w dniu 15.01.2013 r. w siedzibie Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych, ul. Gołdapska 29, 19-400 Olecko, o godz. 1030. 2. INFORMACJA O OFERTACH ODRZUCONYCH. Zamawiający nie odrzucił oferty. 3. INFORMACJA O WYKONAWCACH WYKLUCZONYCH. Brak wykonawców wykluczonych 4. NAZWY I ADRESY WYKONAWCÓW, KTÓRZY ZŁOŻYLI OFERTY WRAZ Z PRZYZNANĄ PUNKTACJĄ. L.p. Nazwa (firma) i adres wykonawcy Cena Liczba punktów 1 FRANKO DYSTRYBUCJA sp. z o. o. Al. 1000 – lecia P.P. 4 15-111 Białystok 48.495,74 (po poprawieniu omyłki rachunkowej) 100,00 5. TERMIN, PO UPŁYWIE KTÓREGO MOŻE BYĆ ZAWARTA UMOWA. 14.01.2013 r. – art. 94 ust. 2 pkt. 1a Ustawy PZP 6. INFORMACJA DODATKOWA Dokonano poprawy omyłki rachunkowej polegającej na skreśleniu kwoty brutto w poz. 15 – szynka z kurcząt - wpisanej 1520,77 zł, bo prawidłowa kwota powinna być 183,12 zł brutto tak jest: 16 kg x 10,90 zł netto x 5%VAT = 1520,77 zł brutto powinno być: 16 kg x 10,90 zł netto x 5%VAT =183,12 zł brutto W związku z powyższym poprawiono łączną wartość oferty z kwoty 49.833,39 zł brutto na kwotę 48.495,74 zł brutto. Beata Urszula Stypułkowska Dyrektor Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku |