|
|
|
|
Przetargi Zakup materiałów
|
|
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY NA: Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku
Olecko, dnia 11 stycznia 2013 r.
Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych
ul. Gołdapska 29
19-400 Olecko
NIP 847-10-22-703
tel. 87 520-22-51
Dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku przy ul. Gołdapskiej 27”
1. ZAWIADOMIENIE O WYBORZE OFERTY.
W wyniku rozstrzygnięcia postępowania prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „Sukcesywne dostawy mięsa (wieprzowego, drobiowego) i jego przetworów na potrzeby Stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku przy ul. Gołdapskiej 27”, zawiadamiam o wyborze oferty najkorzystniejszej złożonej przez:
FRANKO DYSTRYBUCJA sp. z o. o.
Al. 1000 – lecia P.P. 4
15-111 Białystok
Cena oferty wynosi 48.495,74 złotych brutto (po poprawieniu omyłki rachunkowej).
Uzasadnienie – złożona w przedmiotowym postępowaniu oferta spełnia wszystkie warunki postawione przez zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz uzyskała najwyższą ilość punktów spośród niepodlegających odrzuceniu ofert.
W związku z powyższym podpisanie umowy nastąpi w dniu 15.01.2013 r. w siedzibie Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych, ul. Gołdapska 29, 19-400 Olecko, o godz. 1030.
2. INFORMACJA O OFERTACH ODRZUCONYCH.
Zamawiający nie odrzucił oferty.
3. INFORMACJA O WYKONAWCACH WYKLUCZONYCH.
Brak wykonawców wykluczonych
4. NAZWY I ADRESY WYKONAWCÓW, KTÓRZY ZŁOŻYLI OFERTY WRAZ
Z PRZYZNANĄ PUNKTACJĄ.
L.p.
Nazwa (firma) i adres wykonawcy
Cena
Liczba
punktów
1
FRANKO DYSTRYBUCJA sp. z o. o.
Al. 1000 – lecia P.P. 4
15-111 Białystok
48.495,74
(po poprawieniu omyłki rachunkowej)
100,00
5. TERMIN, PO UPŁYWIE KTÓREGO MOŻE BYĆ ZAWARTA UMOWA.
14.01.2013 r. – art. 94 ust. 2 pkt. 1a Ustawy PZP
6. INFORMACJA DODATKOWA
Dokonano poprawy omyłki rachunkowej polegającej na skreśleniu kwoty brutto
w poz. 15 – szynka z kurcząt - wpisanej 1520,77 zł, bo prawidłowa kwota powinna być 183,12 zł brutto
tak jest: 16 kg x 10,90 zł netto x 5%VAT = 1520,77 zł brutto
powinno być: 16 kg x 10,90 zł netto x 5%VAT =183,12 zł brutto
W związku z powyższym poprawiono łączną wartość oferty z kwoty 49.833,39 zł brutto na kwotę 48.495,74 zł brutto.
Beata Urszula Stypułkowska
Dyrektor
Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku
Data wprowadzenia: 2013-01-15 0852 Data upublicznienia: 2013-01-15 Art. czytany: 2580 razy
|
|
» Informacja dot. wyboru oferty - rozmiar: 36864 bajtów Typ pliku: application/force-download
|
Wiadomość wprowadził: Paweł Ostrowski
|
» Pokaż rejestr zmian dla danej wiadomości
|
|
|
|